Select Page

Workshop systemisch adviseren voor agrarische familiebedrijven

Wanneer je adviseert aan familiebedrijven, dan stap je in een bijzondere dynamiek. Het systeem van familie, bedrijf en markt lopen dwars door elkaar heen. Een bron van veel verwarring en miscommunicatie. Ieder systeem kent zijn eigen taken, dynamiek en spelregels die soms haaks op elkaar staan. En voor je het weet, stap je als adviseur in een positie vanwaaruit je het totale speelveld niet kunt overzien.

Leer andere perspectieven openen door de essentiële vragen te stellen.

Het leertraject Systemisch Adviseren voor Familiebedrijven gaat in september van start. Kennismaken met het Systemisch Adviseren kan je al op 20 april. Dan laten An Baert en Marlies Bosker je ervaren hoe het is om vanuit een ander perspectief te gaan adviseren. En ze delen het opzet van het FARM businessplan op één A4.

Datum: 20 april 2018, van 10.00 tot 17.00 uur

Lokatie: De Malerij, Paasvuurweg 7A in Epe (bij Apeldoorn, NL).

De kosten bedragen €150 excl. btw.