december 4, 2016

Ik wil MEDEWERKER worden

Als Medewerker engageer je je met het doel om meer zinvol werk te creëren en een positieve impact op de maatschappij te hebben. Dit biedt je meer rechten op een SZ Vrijdag: je kan deelnemen aan de 4 SZ Vrijdagen binnen het jaar, je kan inspirator zijn op een SZ Vrijdag, je bent eerstgeplaatst om feedback van de andere medewerkers te ontvangen op je ideeën en projecten. Je krijgt ook 2 pins om te stoefen ;-) en je kan je naam en expertise profiel op de SZ website zetten. Je ontvangt dit allemaal voor de basis bijdrage van 250€/jaar (BTW incl.).

Je kan ook deelnemen aan de intervisiegroep, die elke 2de maandag om 12:30 en elke 4de woensdag om 19:30 een zoom-sessie houdt.

Daarnaast kan je evenementen, bijeenkomsten, prototypes en opleidingen organiseren onder de SZ vlag, als het past onder onze visie van ‘meer zinvol werk te creëren’ en ‘een positieve impact te hebben op de maatschappij’; zendt je boodschap via de SZ email lijst en het wordt eveneens vernoemd op deze website. Dit impliceert dat je een zelf-bepaald bedrag of percentage afdraagt als bijkomende bijdrage, hoe klein deze ook mag zijn.

Een groot deel van de basis bijdragen (onkosten worden eerst afgetrokken) gaan naar het SZ project fonds. Dit fonds zal transparant zijn voor medewerkers en in het komende jaar zullen we samen beslissen waar het best inzetten: wat is het werk of project dat zinvol is en onze steun kan gebruiken?

Dit gezegd zijnde: als geld de enige reden is die je weerhoudt om in te schrijven en je te engageren, open dan zeker een gesprek met ons!