Select Page
Loading Events

Past Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Oktober 2018

Meetup: Gespreksavond: Nieuw leiderschap in nieuwe tijden

15 Oktober 2018 @ 7:30 am - 9:30 pm
CBO Bedrijvencentrum, Kapelsesteenweg 381
Ekeren, 2180 Belgium
+ Google Map
Free

Een avond vol uitwisseling met andere geïnteresseerden die zich ook willen verdiepen in het thema van leiderschap, en hoe dat er wel kan en dient uit te zien in onze hectische tijden. Meteen ook een kans om de methodiek van World Café aan den lijve te ondervinden: een methode waarmee je de collectieve intelligentie van een grotere groep kan aanspreken en naar boven brengen! Gratis, aanmelden via Meetup.

Find out more »

Workshop Wegen van wil

19 Oktober 2018 - 20 Oktober 2018
artObe, Rolleken 10
Lille, 2275 Belgium
+ Google Map
€195

Kon je er op onze laatste Spotted Zebras Vrijdag niet bij zijn om ervan te proeven, maar wil je wel de tweedaagse workshop van 19 en 20 oktober meemaken? Dan is dit een unieke gelegenheid om via de beeldende taal van de kunst de these “karma en reïncarnatie” te onderzoeken vanuit je eigen concrete insteek: Wat is mijn volgende te zetten stap – in mijn leven, in mijn relaties of in mijn werkveld – gezien vanuit karmisch perspectief? Deze tweedaagse…

Find out more »

Systemische opstellingen – Ingewikkelde problemen doorgronden door intuïtief te kijken

31 Oktober 2018 @ 7:30 pm - 10:30 pm
Huis van Vrede, Bautelareweg 14
Zemst, 1980 Belgium
+ Google Map

Wil je een beeld van wat er onder de oppervlakte gaande is bij een lastig probleem? Wil je afchecken wat een bepaalde stap teweeg zou brengen? Wil je een vastgetrokken knoop losmaken en ontwarren? Wil je een vraag of een probleem opentrekken naar ruimere opties en mogelijkheden? Systemische opstellingen zijn een zeer efficiënte en vlugge manier om onzichtbare dynamieken, die overal doorheen spelen, te kunnen zien en benoemen.

Find out more »
+ Export Events