Select Page

Ondernemerscirkel

Klaar voor actie! Spring uit het nest!

 

Je wil een duurzame onderneming starten vanuit jouw missie. Je steekt je hart en je creativiteit in je onderneming en je wil er natuurlijk een inkomen uithalen, zodat je van je passie kan leven.

Ondernemen vraagt een bijzondere mindset en levenshouding, en is best wel een uitdaging. Goede ondersteuning krijgen bij de start van je project verhoogt dan ook jouw kansen op succes en voldoening.

Daarom is dit een uitnodiging voor jou. In de ondernemerscirkel word je uitgedaagd en zullen jouw inzicht en vaardigheden als ondernemer ontwikkelen. Je leert als geëngageerde starter een ondernemingsplan maken dat klopt met jouw waarden en doelen.

Tijdens vier sessies zal Ivo Bols de dynamiek in jouw ondernemersidee verhogen en een flow creëren die de groep zal optillen naar een hoger niveau. Door de juiste vragen en creatieve oefeningen, kom je tot helderheid rond jouw ondernemingsplan en hoe je het financiële plaatje kan doen kloppen.

Je treft in de ondernemerscirkel gelijkgezinde starters en inspireert ook elkaar. Je wil je verbinden met een netwerk van andere missiegedreven ondernemers, want samenwerking is jouw sterkte in een gezonde economie.

Wil je net als negen anderen de kans op een vliegende start niet missen? Schrijf je dan nu in voor de ondernemerscirkel ‘Klaar voor actie! Spring uit het nest!

Voor wie

 • Voor duurzame ondernemers met een missie die een vliegende start willen nemen.
 • Voor mensen die hun ondernemersidee willen omzetten in een levensvatbaar plan.
 • Voor ondernemers die zichzelf willen ontwikkelen in groep.

Programma

Thema’s die behandeld worden:

 • Jouw waarom: Wat is jouw missie?
 • Jouw pitch
 • Waarom start je met deze zaak?
 • Wat is jouw ambitie?
 • Je identiteit als ondernemer. Wie wil je zijn als ondernemer?
 • Hoe bouw je aan je eigen waarden en normen? Binnen welk waardenkader onderneem je (spiral dynamics)?
 • Hoe op een duurzame en geïnspireerde manier creëren?
 • Wie zijn jouw klanten?
 • Hoe kan je hen helpen?
 • Waar kan je hen bereiken?
 • Op welke manier kan jij je centen verdienen?
 • Hoe koppel je tijd en geld los van elkaar?
 • Wie is jouw netwerk? Met wie werk je samen?
 • Is je ondernemingsplan levensvatbaar?
 • Hoe sta je jezelf niet langer in de weg?
 • Klaar voor actie!

Je haalt het maximale uit deze training indien je bereid bent voorbereidingen te maken.

Ondernemen met meer impact

Wanneer

Groep 1: Juni – Zaterdag 10u-13u
2-9-16-23 juni 2018

Groep 2: Juni – Dinsdag 19u-22u
5-12-19-26 juni 2018

Waar

CBO Bedrijvencentrum
Kapelsesteenweg 381
2180 Ekeren
(route; openbaar vervoer: Ekeren station, of terminus van tram 2 en 3)

Prijs

450 € – 40% = 270 € (excl. BTW)

Inschrijven via Broedwerk of Spotted Zebras: 40% korting

Geld mag geen reden zijn om niet mee te doen. Neem contact op indien de inschrijvingsprijs een drempel zou zijn.

Organisatie

Broedwerk & Spotted Zebras

Broedwerk & Spotted Zebras

 

Greet Heylen (Broedwerk)

Een gezonde economie start vanuit een innerlijke shift. Met Broedwerk wil ik pioniers ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling om vanuit hun missie een onderneming vorm te geven.

Ik heb een achtergrond in de sociale sector, maar koos 6 jaar geleden om mijn focus te verleggen van problemen naar oplossingen. Ik richtte samen met gelijkgezinden verschillende duurzame initiatieven en ondernemingen op.

Als ervaren procesbegeleider, coach en mindfulnesstrainer begeleid ik starters in groep omdat ik geloof in de meerwaarde van uitwisseling en co-creatie.

Ik ben een opstarter en ik zet mijn ondernemend expertise en enthousiasme graag in om een nieuwe inspirerend initiatieven te helpen lanceren.

 

Ineke Hulselmans (Broedwerk)

Bijdragen aan een duurzame economie heeft altijd centraal gestaan voor mij. Voor mij is het belangrijk dat ieder kan werken en ondernemen vanuit zijn persoonlijke missie en op die manier zin en betekenis kan geven aan zijn werk of onderneming.

Creativiteit en vrijheid zijn voor mij essentieel voor ondernemerschap, ik heb me daarom verdiept in hoe ik deze kan gebruiken in groepsprocessen om te komen tot authentiek persoonlijk leiderschap.

Verder werk ik ook als procesbegeleider en facilitator aan een meer participatieve maatschappij en economie die samenwerking en co-creatie als kernwaarden uitdraagt.

 

Ivo Bols (Spotted Zebras)

Mijn passie is het verschil kunnen maken voor mensen en organisaties. Reeds 30 jaar ben ik consultant in bedrijfsstrategie, marketing en creatieve IT-oplossingen en coach ik zaakvoerders in hun leiderschap.

Vanaf 2004 vloeide mijn hobby van paardrijden en paardlezen, hosting van groepen en coaching  samen tot een tastbaar project : de Wildlife Paddock. Hier coach ik niet alleen jongeren en volwassenen naar meer zingeving in hun leven, maar kan ik ook zelf experimenteren.

Mijn ervaring met IT- en werkprocessen alsook met hosting van groepen laten me toe om te dansen met structuur- en cultuurveranderingen binnen een onderneming.

Mijn motto is: “Innerlijk leiderschap leidt tot een onverwachte flow van creatieve ontwikkelingen”.

www.ivobols.be

 

Joke Jonckiere (Spotted Zebras)

Na een carrièreswitch vanuit een zwaar belastende binnendienstfunctie koos ik bewust voor een menselijke manier van ondernemen: zorgen dat organisaties en medewerkers ‘mee zijn’, focus houden op wat voor ieder belangrijk is, duurzaam groeien mogelijk maken. Ik houd van exploreren, het onzichtbare zichtbaar maken, en verbinden.

Als project manager draag ik bij tot de implementatie van strategisch advies in KMO’s, gaande van marketing en passief inkomen tot digitalisering en het creëren van zinvolle werkplekken.